Jobs

Media24 Is Looking For A Journalist

Organisation Media24
Media24
Job Type Classification Permanent
Permanent
Location – Town / City Johannesburg
Johannesburg
Location – Province Gauteng
Gauteng
Location – Country South Africa
Suid-Afrika
Job Description The successful candidate will be responsible for writing news reports and articles for Netwerk24. The person should be comfortable working in a digital environment and must have excellent Afrikaans ability.
Die persoon moet nuusberigte en artikels skryf vir Netwerk24. Moet met gemak in ‘n digitale omgewing te werk. Die persoon moet verder uitstekende taalvaardighede in Afrikaans en moet ten minste vyf jaar ervaring as ‘n verslaggewer he.
Minimum Requirements -At least five years of experience as a reporter.
-Relevant tertiary qualification.
-Valid driver’s licence.
-Ability to report in Afrikaans.
-Ten minste vyf jaar ervaring as ‘n verslaggewer.
-Toepaslike tersiêre kwalifikasie.
-Geldige rybewys.
-Vermoë om verslag in Afrikaans te doen.
Skills & Competencies -Ability to work comfortably in a digital, multi-platform environment, with skills in social media, photography and videography.
-Excellent Afrikaans language skills
Vermoë om met gemak in ‘n digitale, multiplatform-omgewing te werk met vaardighede in sosiale media, die neem van foto’s en video.
Uitstekende taalvaardighede in Afrikaans.
Duties & Responsibilities -Identify news stories.
-Write news stories — fast breaking and in depth.
-Maintain a contact network.
-Identifiseer nuusberigte.
-Skryf nuusberigte –
– vinnig brekende en in diepte.
-Hou ‘n kontaknetwerk in stand.
About Us 24.com is a leading African network of popular digital publishing brands and online services across internet, mobile, applications, job listings and interactive TV. Centered on News24, 24.com is dedicated to creating and sustaining uniquely African online and mobile communities. As South Africa’s largest digital publishing house, the network welcomes over 6 million local unique browsers monthly.
24.com is een van Afrika se voorste netwerke wat gewilde digitale uitgewershandelsmerke en aanlyndienste oor die internet, mobiele toestelle, apps, werkadvertensies en interaktiewe TV insluit. Met News24 as middelpunt, is 24.com verbind tot die skepping en instandhouding van unieke aanlyn- en mobiele gemeenskappe in Afrika. As Suid-Afrika se grootste digitale uitgewery verwelkom die netwerk meer as 6 miljoen plaaslike unieke blaaiers elke maand.

 

APPLY HERE

Related Articles

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please turn off your ad blocker first to read this article